Reconeixement de la FCF al directiu Joan Moya | FC Martinenc
skip to Main Content

El directiu del futbol formatiu de la nostra entitat i delegat de camp tots els caps de setmana, Joan Moya, va ser distingit la setmana passada per la Federació Catalana de Futbol i el Comitè Tècnic d’Àrbitres per la seva labor al capdavant del FC Martinenc. Reconegut per la seva bona gestió en el tracte amb el col·lectiu arbitral, Moya va rebre el premi en el marc de la 5a Nit de l’Arbitratge Català.

“Gràcies a la dedicació i l’entrega de Joan Moyà, la imatge que s’enduen tots els clubs visitants i el col·lectiu arbitral del FC Martinenc és excel·lent”, va dir el delegat de la FCF al Barcelonès, Francesc Folguera, en paraules recollides a la pàgina web de la FCF. Amic dels àrbitres i persona infinitament valorada entre tots els que formen part del nostre futbol base, el reconeixement és el premi a més de deu anys de treball incansable perquè el nom del Martinenc sigui important en el món del futbol català.

Des de l’entitat volem fer extensible aquest reconeixement i desitjar, Joan, que segueixis fent aquesta tasca molts anys més.

Som Martinenc!

 


Back To Top