Proves d'accés temporada 21/22. Vens a jugar amb nosaltres? | FC Martinenc
skip to Main Content

Som al tram final d’una temporada estranya. El curs 2020/2021 arrencava diferent, ha patit interrupcions i, en la majoria dels casos, es tancarà més tard de l’habitual, amb lligues que finalitzaran a mitjans o finals de maig i durant el mes de juny. Un calendari de competicions que afectarà l’arrencada de les proves d’accés per al curs vinent, que s’iniciaran un cop acabin de competir cada categoria o secció.

Amb més de 1.500 esportistes en les diferents seccions, el Club vol continuar creixent. Per això, a tots els nens i les nenes que vulguin practicar el seu esport preferit en un ambient saludable i gaudir d’unes instal·lacions úniques al Guinardó, els animem a sumar-se a la família Martinenc!

El Club compta amb seccions de futbol, bàsquet, hoquei patins i futbol sala, amb equips masculins i femenins en totes les franges d’edat, amb nens i nenes de 3 a 17 anys.

Després d’un any sense proves d’accés presencial, per raons òbvies, aquest 2021 tornarem a rebre esportistes que volen sumar-se a la família del Martinenc. Les proves no s’iniciaran fins a finals de maig/principis de juny, un cop comencin a finalitzar les competicions, però per agilitzar el procés sí que animem les famílies dels i les esportistes que tinguin intenció de venir a jugar al Futbol Club Martinenc a omplir el formulari corresponent (n’hi ha un per cada secció), per poder disposar ja de les dades de contacte.

Així, un cop vagin finalitzant les lligues corresponents les diferents coordinacions esportives del Club s’encarregaran de contactar amb les famílies dels i les esportistes per fixar la seva participació a les proves d’accés, que seran, com dèiem, presencials, a les instal·lacions del Martinenc. A continuació teniu l’accés als diversos formularis per inscriure’s a les proves d’accés, segons la secció a la qual vulgueu inscriure el vostre fill o la vostra filla:

FORMULARI FUTBOL

FORMULARI BÀSQUET

FORMULARI HOQUEI PATINS

FORMULARI FUTBOL SALA

Si teniu ganes de fer esport, passar-ho bé, fer barri i formar part del Martinenc, un Club històric amb ganes de fer més història, us hi esperem!

Som esport, som formació, som Guinardó…
#SomMartinenc


Back To Top