Promoció amb la Clínica Dental Marín García | FC Martinenc
skip to Main Content

La Clínica Dental Marín García, amb qui el FC Martinenc té un acord de col·laboració plasmat, per exemple, en la darrera edició del Cros 3Turons – La Diablada, en què Marín García va aportar obsequis per a tots els participants i regal personalitzat per als vencedors, proposa per als treballadors i treballadores del Club i del CEM Guinardó una promoció que implica fins a un 30% de descompte en implants dentals. Amb el segell de qualitat de la Clínica Dental Marín García: la millor tecnologia (TAC 3D i escàner intraoral), implants de classe premium i amb certificat de qualitat ‘Clean Implant’.

La valoració del cas seria totalment gratuïta (amb ortopantomografia sense cost per al o la pacient), i en cas de sotmetre’s a l’implant l’oferta implicaria un 20% de descompte directe + un 10% addicional per a pagaments anticipants. Si es decideix pagar a terminis, si bé el descompte seria del 20% des de Marín García ofereixen finançament a mida, amb la possibilitat de pagar a 60 mesos (cinc anys) sense interessos. La promoció, a més, té dos mesos de validesa, s’hi pot acollir qualsevol treballador o treballadora del Club o del CEM fins al 31 de gener de 2020.

Promoció amb la Clínica Dental Marín García

Open Day invisalign
Paral·lelament a l’oferta per a treballadors i treballadores vinculats al Martinenc, la Clínica Dental Marín García celebra el proper dimecres 18 de desembre un Open Day invisalign. Durant tot el dia, des de les 9.30h i fins les 20h proposen la següent promoció: descobrir aquest sistema d’ortodòncia invisible, conèixer-lo amb un escàner intraoral per veure una simulació del tractament i aconseguir, si es decideix començar un tractament d’ortodòncia, 180€ de descompte i un blanquejament dental. Disposeu de més informació concreta de la jornada del 18 de desembre en aquest enllaç.

El 18 de desembre, Open Day Invisalign

Per a més informació, per a aprofitar l’oferta especial o resoldre dubtes sobre l’Open Day del 18 de desembre, adreceu-vos a la Clínica Dental Marín García, al carrer Sant Antoni Maria Claret, 324, o bé contacteu-hi per telèfon (934614682) o consultant la seva pàgina web. La primera visita és gratuïta. Per aprofitar l’oferta caldrà que acrediteu la vostra relació laboral amb el Club o amb el CEM.

#SomMartinenc

Back To Top