Pau Mayor i Hugo González, un dia per no oblidar | FC Martinenc
skip to Main Content

La feina ben feta de tots aquests últims anys va tenir la seva recompensa amb la presència de dos integrants del Martinenc, el base Pau Mayor i el tècnic Hugo González, en la gran festa del bàsquet català. Jugador i entrenador van ser protagonistes de l’All Star que es va organitzar a Sabadell formant part de l’equip blanc (grup 1).

En aquest tipus de de partits el menys important és el resultat, però els integrants del Martinenc van formar part de l’equip guanyador (92-70), en un duel espectacular i ple de bones accions. Hugo González va fer tasques de tècnic assitent, mentre que Pau Mayor va ser titular, va disputar 18 minuts i va anotar dos punts. Un premi per a ells dos, però també per a tot el club i la secció de bàsquet per qui és un orgull la presència de tots dos en aquest All Star, que es va celebrar per segon any consecutiu.

Passat aquest cap de setmana diferent, però, toca tornar a centrar-se en la lliga per poder guanyar-se el dret de tornar a ser presents en aquesta festa l’any que ve.

Som Martinenc!

Back To Top