Obrim les proves d'accés 2019/2020 | FC Martinenc
skip to Main Content

Entrem al tram final de la temporada 2018/2019 i des del Martinenc ja pensem en la següent. Així, en les properes setmanes iniciarem el període de proves per a tots aquells nens i nenes que vulguin practicar algun esport en la nostra entitat.

El Martinenc, amb més de 1.500 esportistes en les diferents seccions, segueix buscant nous jugadors de cara a la temporada vinent. Per això, a tots els nens i nenes que vulguin fer esport, gaudir d’unes instal·lacions úniques al Guinardó i practicar el seu esport preferit en un ambient saludable, els animem a venir a provar amb nosaltres.

Al Martinenc diposem d’equips de futbol, bàsquet i hoquei patins, tenim també una secció de judo… i la novetat per al curs vinent: estrenem secció de futbol sala, de la qual informarem en breu. Comptem amb equips tant masculins com femenins en totes les franges d’edat, i les proves estan obertes a nens i nenes de 3 a 17 anys. Unes proves que, a banda de servir per conèixer el nivell dels futurs jugadors/es, són sobretot una bona oportunitat per a les famílies per a què puguin veure en primer persona com es treballa al Club.

Per incriure’s a les proves s’ha d’omplir el formulari i esperar que des del FC Martinenc ens posem en contacte amb vosaltres.

FORMULARI PROVES D’ACCÉS

No t’ho pensis. Si tens ganes de fer esport i passar-t’ho bé, apunta’t al Martinenc.

Som esport, som Guinardó… Som Martinenc!

Back To Top