Obrim el període de proves. Apunta't al Martinenc! | FC Martinenc
skip to Main Content

Entrem en el tram final de la temporada 2018/2019 i des del Martinenc ja comencem a pensar en la següent. Així, en les properes setmanes iniciarem el període de proves per a tots aquells nens i nenes que vulguin practicar algun esport en la nostra entitat.

El Martinenc, amb més de 1.200 esportistes en les diferents seccions, segueix buscant nous jugadors de cara a la temporada vinent. Per això, per a tots els nens que vulguin fer esport, gaudir d’unes instal·lacions úniques en el barri i practicar el seu esport preferit en un ambient saludable, els animem a venir a provar amb nosaltres.

Al Martinenc diposem d’equip de futbol, bàsquet i hoquei patins, i també tenim una secció de judo. Comptem amb equips tant masculins i femenins de totes les franges d’edat i les proves estan obertes a jugadors i jugadores de 3 a 17 anys. Unes proves que, a banda de servir per conèixer el nivell dels futurs jugadors/es, són sobretot una bona oportunitat per a les famílies per a què puguin veure en primer persona com es treballa en el nostre club.

Enguany per apuntar-se, cal adreçar-se a les Oficines del Club o omplir aquest formulari i properament ens posarem en contacte amb vosaltres.

FORMULARI PROVES D’ACCÉS

No t’ho pensis. Si tens ganes de fer esport i passar-t’ho bé, apunta’t al Martinenc.

Som Martinenc!

Back To Top