Obertes les inscripcions preferents per al Campus d’estiu 2022 | FC Martinenc
skip to Main Content

Un estiu més, el Martinenc viurà durant els mesos d’estiu una nova edició del Campus Olímpia, una oportunitat de viure les vacances fent esport i amics i gaudint de valent. Un campus dirigit per a nens i nenes d’entre 3 i 17 anys, que s’iniciarà el dilluns 27 de juny i que s’allargarà durant les quatre setmanes de juliol (fins al divendres 29, inclòs), i que també oferta una cinquena setmana, entre el 29 d’agost i el 2 de setembre, just abans de l’inici del curs escolar. Ja és obert, i serà vigent fins al 20 d’abril, el període ďinscripcions preferents per als i les esportistes del Club.

Com a organitzador, el Martinenc dona preferència als/les esportistes del Club per a què s’hi puguin apuntar. Les modalitats esportives que es practicaran al Campus seran les de sempre: futbol, bàsquet, hip-hop, fitness o activitats aquàtiques, com la natació artística, amb l’afegitó del futbol sala i el futbol jove, dues de les principals novetats per a aquesta edició. També comptarem amb servei d’acollida i servei de menjador per a tots aquells que ho desitgin.

Els horaris, les característiques i les tarifes del Campus Olímpia 2022 són les següents:

Si ets jugador o jugadora del Club i vols apuntar-te al Campus Olímpia 2022, la inscripció preferent s’haurà de fer de manera presencial, a l’Oficina ďAtenció al Públic, a les nostres instal·lacions. Les inscripcions quedaran obertes a tothom -no hi haurà preferències per als i les esportistes del Club- a partir del 23 d’abril. Qui vulgui tramitar l’ajut econòmic de l’Ajuntament (que se sol·licita al web del consitori) haurà d’esperar-se al mateix 23 d’abril, dia en què començarà la campanya de vacances, i el període per fer la petició durarà fins al 23 de maig. Per a més informació, consulteu el web del CEM Guinardó.

Un estiu més, omplim les instal·lacions del Martinenc de nens, nenes, nois i noies fent esport! Apunteu-vos al Campus Olímpia 2021!

#SomMartinenc


Back To Top