Obert el procés per a les subvencions extraescolars | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquest dijous, 19 de setembre, s’obre el termini per a la sol·licitud de subvencions a infants i adolescents per a la pràctica esportiva fora d’horari escolar. El període de presentació de sol·licituds es tancarà el divendres 11 d’octubre.

Aquestes subvencions les concedeix l’Ajuntament de Barcelona, i per tant el Futbol Club Martinenc tan sols fa de transmissor als pares i mares dels nens i nenes que practiquen esport al Club per a que puguin acollir-se si ho desitgen.

Des que es van iniciar aquestes ajudes per part de l’Ajuntament, el Futbol Club Martinenc va ser declarada entitat homologada. Per tant, amb drets per als infants que practiquen esport en les diferents activitats esportives del Club per a poder optar a aquestes ajudes.

Els fulls de sol·licitud per tramitar les peticions de subvenció ja estan disponibles a l’Oficina d’Atenció al Públic del Futbol Club Martinenc des d’aquest dimecres. Cal recordar que l’oficina està oberta de dilluns a divendres, d’11 a 15h i de 17h a 20.15h.

El procediment per a la petició serà emplenar el document i retornar-lo un cop omplerts els camps a la mateixa Oficina. Des del Club s’ompliran els camps que pertoquen al Martinenc, i quedarà una còpia de l’imprès, lliurant-ne l’original a la família sol·licitant. Aquesta haurà d’entregar-la per registre en alguna OAC de l’Ajuntament de Barcelona.

Poden acollir-se a la sol·licitud les famílies amb nens i nenes nascuts entre els 6 i els 17 anys que practiquin activitats esportives fora de l’horari escolar en el Club. Per acollir-se a la sol·licitud de subvenció cal, a més, que la renda per membre de la unitat familiar sigui igual o inferior a 9.000 €/any.

En funció d’aquesta renda per membre de la unitat familiar varia el percentatge de subvenció del preu de l’activitat esportiva.

Per a més informació us enllacem el document oficial de l’Ajuntament en què s’exposen les característiques d’aquestes subvencions. També podeu consultar el web en què s’expliquen les condicions d’aquestes subvencions.

#SomMartinenc

Back To Top