Moltes formes, un sentiment. Fes-te'n soci! Fes-te'n sòcia! | FC Martinenc
skip to Main Content

Socis i sòcies, aficionats i aficionades,

El Futbol Club Martinenc va més enllà de què passa en un terreny de joc, en una pista o pavelló. El seguiment dels equips del Club són el motor d’una passió, però el sentiment Martinenc traspassa els límits d’un xiulet final, d’una victòria o d’una derrota.

Som un Club centenari que continua bategant amb força… i el sentim viu, més que mai, amb moltes formes: el primer equip masculí de futbol és la més antiga d’aquestes formes, i amb els anys s’hi han sumat un Femení que fa història, un futbol base que creix en tots els sentits (en l’aspecte futbolístic però també en l’humà, en el de formació). Una secció de bàsquet amb el sènior masculí instal·lat en categoria estatal, i amb una ambició constant, amb un Femení competint amb força i equips formatius de totes les edats. Equips d’hoquei patins consolidats, jugant arreu de Catalunya cada cap de setmana. Un Martinenc de futbol sala encara de jove creació però fent les primeres passes per establir-se, aquest curs amb el primer equip federat. Un parell de grups de Judo.

Però el Martinenc és molt més, encara. És el Torneig d’Històrics del futbol català, la cita estival que ja ha esdevingut clàssic, camí dels 40 anys de la seva creació. És el Cros 3Turons – La Diablada, una cursa… diferent, en el més ampli sentit del concepte. I és la vida que es genera al CEM Guinardó, en aquest entorn en què hem crescut com a Club i en què han crescut, amb nosaltres i com nosaltres, nens i nenes, pares i mares, famílies que tenen en el Martinenc el seu punt de trobada pràcticament diari.

Moltes formes
Un sentiment

Tots i totes fem el Martinenc i per això us volem a tots i totes amb nosaltres. Feu-vos socis! Feu-vos sòcies!

 

Mantenim quotes
Les tarifes de soci/sòcia continuen mantenint els preus dels últims cursos. Són els següents:

  • Quota Benvinguda. Destinada a nens i nenes de fins a 13 anys. 20 euros anuals
  • Quota Jovent. Destinada a nens i nenes, nois i noies, dels 14 als 17 anys. 35 euros anuals
  • Quota +18. Destinada a nois i noies, homes i dones, d’entre 18 i 64 anys. 75 euros anuals
  • Quota +65. Destinada a homes i dones de 65 anys o més. 50 euros anuals
  • Quota Protecció. Per a socis i sòcies Protectors, adults que ho sol·licitin; inclou diversos avantatges en desplaçaments, accés a llotja, gratuïtat del Torneig d’Històrics i en les jornades econòmiques. 150 euros anuals

Per als i les interessats/des a donar-se d’alta com a soci/sòcia, dirigiu-vos a la nostra OAP, l’Oficina d’Atenció al Públic, físicament o al telèfon 93 436 47 46.

Per als socis i les sòcies que renoveu abonament, els carnets es podran passar a recollir per l’OAP des d’aquesta mateixa setmana. Per als socis i sòcies que tenen domiciliat el pagament i que encara no han recollit el nou carnet, el poden recollir a taquilla en el proper partit a casa, diumenge 24 d’octubre a les 12h.

“Moltes formes, un sentiment” i a tots i totes us volem per caminar junts una temporada més!

#SomMartinenc


Back To Top