Mesures del Club per a la nova temporada | FC Martinenc
skip to Main Content

Benvolgudes famílies,

La situació excepcional que estem vivint, i a la qual hem fet referència diversos cops durant els últims mesos, crea un escenari d’incertesa ja en el futur immediat al qual caldrà fer front. Seran temps de dificultats socioeconòmiques per a moltes famílies, en som conscients, i precisament per aquest motiu des del Futbol Club Martinenc no us deixarem sols. Hem estat junts en els bons moments i volem continuar estant-hi, per sentiment de pertinença mutu i per agrair, alhora, la vostra fidelitat.

És per aquest motiu que des del Club hem treballat durant setmanes per presentar-vos diverses mesures que impliquen un esforç per part de l’entitat, però que van encaminades a poder superar junts els moments complicats, amb el Martinenc com a espai de trobada, com ha estat els últims anys i com volem que continuï sent en el futur.

Així, des del Futbol Club Martinenc hem pres les decisions que us comuniquem tot seguit:

 1. Dins de les possibilitats, tenint en compte els criteris limitadors com els espais o l’estructura piramidal de la base, s’intentarà per part de la direcció esportiva del Club la renovació del màxim nombre d’esportistes que van acabar aquesta darrera temporada interrompuda 2019/2020.
 2. No apujarem les quotes respecte les de la temporada passada; fins i tot en algun cas hi haurà una disminució de les mateixes.
 3. Subvencionar aquells/es jugadors/es que formaven part del Club la temporada 2019/2020, en un percentatge del 50 o del 100% de la quota d’inscripció per al curs 2020/2021 (depenent de la situació econòmica de cada activitat). En queden exclosos/es els/les jugadors/es de la secció d’hoquei patins.
 4. Mantenir els mateixos packs esportius -marca de roba i models-, així com flexibilitzar l’adquisició per a les noves famílies.
 5. Gratuïtat per a tots els i les esportistes de la passada temporada 2019/2020 de les activitats que es realitzaran els mesos de juny i juliol, de tardes esportives d’estiu. Es tracta d’activitats valorades en 80€, i que se celebraran seguint la normativa i les indicacions de les autoritats corresponents, adaptat tot a les normatives vigents en cada moment.
 6. Fomentar la quota Club, del Centre Esportiu Municipal Guinardó, amb preus especials reduïts per a tots els pares i mares dels esportistes del Futbol Club Martinenc.
 7. S’obsequiarà a tots els pares i mares dels esportistes del FC Martinenc amb un carnet d’accés per poder veure els partits a casa dels primers equips amateurs de futbol i de bàsquet (quan hi hagi taquilla hi accedirien gratuïtament).
 8. Fomentar la promoció i subvenció dels cursos i noves titulacions per als i les entrenadors/es del Club, per augmentar així el nivell de formació dins l’entitat i els serveis que s’oferiran als i les nostres esportistes.
  Adoptar totes les mesures preventives i de control per part del Club, en referència a la situació sanitària actual i durant la nova temporada 2020/2021.
 9. Prioritzar a les famílies del Club de la temporada 2019/2020 les places disponibles al Campus Olímpia d’estiu.
 10. Dotar d’una nova estructura d’assessorament a les famílies per a què puguin accedir a les beques esportives i convocatòries que estiguin disponibles.
 11. Davant d’aquest seguit de mesures que avui us comuniquem, des del Futbol Club Martinenc us agraïm, per endavant i de manera sincera, la vostra complicitat, entenent que el moment és complicat però que junts el podrem superar.

Rebeu com sempre un missatge d’ànims, força i molt d’escalf. Les nostres ganes de reprendre el dia a dia no s’aturen.

#SomMartinenc


Back To Top