El Martinenc us desitja unes Bones Festes | FC Martinenc
skip to Main Content

Arriba el Nadal i des del Martinenc volem desitjar unes Bones Festes a tots els que formeu part d’aquesta gran familia. Des dels nostres fidels socis, passant pels jugadors i pares de totes les seccions i tots els treballadors que fan possible que aquesta entitat funcioni dia a dia.

I enguany, volem fer un reconeixement a la gent de la tercera edat, a tots aquells avis i àvies que juguen un paper clau en el dia a dia del nostre club. Per això, en la fotografia d’enguany hi apareixen alguns dels avis dels nostres jugadors més petits, en una imatge simbòlica que ens serveix per homenatjar la gent gran.

En primer lloc, perquè entre ells hi tenim alguns dels socis més antics de l’entitat, amb anys i anys de fidelitat al club. I en segon lloc, perquè els avis i les àvies dels nostres jugadors són una figura clau per acompanyar-los als entrenaments, els partits i les diferents activitats organitzades pel club quan els pares no poden fer-ho. Sense ells, aquest club no seria possible, i ens plau aprofitar la felicitació de Nadal per rendir-los, també, un petit homenatge.

D’esquerra a dreta, a la fotografia hi tenim el Víctor Gómez i la seva àvia Rosa Mª Bayona, la Sofia Puentes i el Manuel Pichardo, la Daniella Hernando i la Carmen Fuentes, el Rubén Parra i l’Abilio Palomar i el Víctor Peyra i l’Àngels Monill. Tots ells us desitgen un Bon Nadal i Feliç entrada al 2017!

Som Martinenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top