[Innocentada 2020] El Martinenc tindrà estació de metro | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquesta ha estat la innocentada que hem decidit publicar aquest 28 de desembre de 2020. L’estació de metro continuarà anomenant-se Guinardó | Hospital de Sant Pau.

Després d’un any complicat, el 2021 arribarà amb una notícia d’impacte per al Futbol Club Martinenc. Després d’anys de peticions, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha accedit a modificar el canvi de nom de l’estació del metro barceloní que queda just davant de les nostres instal·lacions. Així, a partir de l’1 de gener l’estació coneguda fins ara com a Guinardó | Hospital de Sant Pau passarà a anomenar-se Martinenc | Hospital de Sant Pau, donant resposta així a una llarga reivindicació del Club.

Després d’anys d’obres, que han modificat l’aspecte de l’espai que separa el Martinenc de l’Hospital de Sant Pau, la inclusió de l’estació per a la nova línia 9 del metro, que la convertirà en parada d’enllaç entre les línies 4 i 9, ha portat al canvi de nom.

Hi han ajudat també les bones relacions entre el Futbol Club Martinenc i l’Hospital de Sant Pau, així com les pressions veïnals, amb recollida de firmes incloses.

El Club busca negociar ara que una de les sortides de l’estació doni directament als vestidors, per facilitar així l’arribada de jugadors i jugadores i també d’equips rivals, sense poder posar excuses de no tenir clares les direccions.

Una de les parts de l’acord entre TMB i el Club es reflectirà a la samarreta dels primers equips, masculí i femení, de futbol, que lluïran el logotip de l’entitat del transport metropolità des que es reprenguin les competicions i fins al final de la temporada 2022/2023.

Així lluïrà la samarreta del Martinenc amb el logotip de TMB

Així lluïrà la samarreta del Martinenc amb el logotip de TMB

En els propers dies es procedirà a modificar i substituir els rètols de l’estació de metro en què ja apareixerà ben aviat el nom del nostre Club.

Som mobilitat,
#SomMartinenc


Back To Top