Març és, un any més, el mes #DonaiMartinenc! | FC Martinenc
skip to Main Content

ACTUALITZACIÓ del 12 de març de 2020: Els actes del mes ‘Dona i Martinenc’ queden sensiblement afectats per les mesures de prevenció davant el coronavirus, que ens obliga a cancel·lar la taula rodona prevista per al 24 de març.

Des del Futbol Club Martinenc aprofitem, un any més, el mes de març per fer pal·lesa la creença ferma del Club en els equips femenins, sèniors i de base, de totes les seccions, amb el pretext de la celebració i la reivindicació, aquest diumenge, 8 de març, del Dia Internacional de les Dones.

Un nou mes de març per posar en valor i situar què s’està fent al Club amb els equips esportius femenins, com està avançant el panorama esportiu per a les nenes, noies i dones a casa nostra i quines són les principals reivindicacions de canvis i avenços que queden pendents per fer. Una visibilització que el Club vol fer efectiva tot l’any, amb l’aposta clara pels equips femenins en totes les seccions, però que el març pren més rellevància pública amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones.

Aquestes són algunes de les iniciatives que es duran a terme durant aquest mes:

  • Portes obertes per a totes aquelles esportistes menors d’edat que vulguin fer activitat esportiva en alguna de les cinc seccions del Club (futbol, bàsquet, hoquei patins, judo i futbol sala). Contacteu amb l’Oficina d’Atenció al Públic per a més informació, o bé adreceu un correu a oficina@fcmartinenc.cat.
  • Es farà una acció molt visual, que detallarem en una altra notícia, en què tots els equips, sèniors i de base, masculins i femenins, de totes les seccions, se significaran en la demanda d’igualtat efectiva entre homes i dones.
  • Exposició al Mas Guinardó

Un mes de març més, viurem el mes #DonaiMartinenc.

#SomMartinenc!

Back To Top