Les finals del torneig de FIFA20, en directe per Youtube | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’una setmana intensa i divertida de partits a la videoconsola, avui dilluns, a partir de les 4 de la tarda, es disputaran les finales de les dues categories (nascuts el 2005 o abans; i nascuts després de 2006) del primer torneig de FIFA20 del Martinenc. Dos partits, a més dels dos pel tercer i quart lloc, que seran retransmesos en directe des del canal oficial del club a Youtube com a colofó final a un torneig que ha estat un èxit total.

La final la disputaran el Pol Magallón, representant l’Infantil C Masculí de futbol, i el Niko Plamenov –Preinfantil Masculí de bàsquet– (categoria B, 17h); mentre que mitja hora més tard (17:30h), en la categoria A, es veuran les cares la Paula Espín –Amateur B Femení de futbol– i el Joaquín Mas –Júnior Masculí d’hoquei–.

En la final dels més petits, es veuran les cares el Pol Magallón i el Niko Plamenov

Els finalistes de la categoria A: el Joaquín Mas i la Paula Espín

Pel que fa al partit del tercer i quart lloc, entre els més petits buscaran la medalla de bronze la Nerea Narváez –Infantil B Femení de futbol– i l’Unai Perellón –Benjamí B Masculí, també de futbol–; mentre que en l’altra categoria viurem un duel entre Aleix: Aleix Martí –Cadet A Masculí de futbol– contra Aleix Plans, el pitxitxi del Filial.

Per arribar fins aquí, en total s’han disputat 180 partits entre els 49 equips participants, cada un d’ells representats per un dels seus jugadors, demostrant que, tot i el confinament i l’estat d’alarma, el club segueix més viu que mai.

#SomMartinenc


Back To Top