L''Enfutbola't', un èxit per estar orgullosos | FC Martinenc
skip to Main Content

Tremendament orgullosos ens sentim després d’una jornada de diumenge en què el nostre club va tornar a demostrar el seu valor com a entitat social i esportiva oberta a tothom. En la segona edició de l’Enfutbola’t, el Futbol Club Martinenc hi va participar directament en l’organització, en una jornada que va ser tot un èxit.

L’Enfutbola’t. Futbol per a tothom és una iniciativa de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol per acostar l’esport a les persones amb altres capacitats. Una jornada que ja s’havia realitzat amb èxit l’any passat, i que enguany va dur a les nostres instal·lacions més de 500 esportistes de 41 equips diferents vinguts d’arreu de Catalunya.

A més, tant els participants com els espectadors van poder presenciar d’un partit d’exhibició de la selecció espanyola de One-Football, futbol per amputats, que participarà a la Copa del Món de la modalitat.

Menció a part mereixen tots els voluntaris –de la Federació i tots els entrenadors i treballadors del club que van donar el seu cop de mà–, que van posar totes les facilitats possibles per a què els esportistes gaudissim de la diada.

Som Martinenc!

 

Back To Top