La Xarxa retransmetrà en directe un partit del BQ Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Un any més, la Federació Catalana de Basquetbol i La Xarxa Audiovisual Local han renovat el seu conveni de col·laboració per aquesta temporada 2017-2018. I entre els principals objectius d’aquesta relació està el de donar màxima difusió a les activitats organitzades per l’FCBQ: sobretot, de la màxima categoria sènior organitzada per l’ens català, la Copa Catalunya, divisió en la que enguany participa el primer equip masculí de la secció de bàsquet del nostre club.

I en la jornada 6 serà el torn del Martinenc, que veurà com el seu partit a la pista de la Salle Reus es retransmetrà en directe. Més concretament serà el proper dissabte 4 de novembre a les 18:05h en el Pavelló Joan Sirolla de Reus, un enfrontament que es podrà veure a través de La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+), per les diferentes televisions locals d’arreu del país i per streaming a www.laxarxa.com.

No serà al Pavelló del Guinardó, però el sol fet de que un partit de la secció de bàsquet de la nostra entitat es retransmeti en directe per tot el país és un orgull i un premi a la feina ben feta en els últims anys.

Som Martinenc!

Back To Top