La Federació d’Entitats del Clot Camp de l’Arpa va celebrar el seu 40è aniversari | FC Martinenc
skip to Main Content

El passat dissabte dia 2 de desembre, la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa va celebrar el seu 40è aniversari amb un sopar emmarcat dins la festa major del Clot – Camp de l’Arpa. El FC Martinenc, de la mà del seu ex vicepresident Rafel López, va estar representat en un acte que va aglutinar a més de 100 persones.

L’entitat celebrava que la Festa Major del 1977 va deixar de ser institucional i va ser la primera que van organitzar els veïns i les entitats després del franquisme, una commemoració de gran importància. El FC Martinenc ha estat vinculat a la Federació d’Entitats del Clot – Camp de l’Arpa des dels seus inicis, i l’ex vicepresident Rafel López va poder comprovar de primera mà la celebració d’aquest aniversari amb un sopar multitudinari.

A més, les Festtes del 1977 van ser unes festes populars i reivindicatives que van servir per reclamar millores i nous espais. Un dels plats forts de la jornada del passat dia 2 de desembre va ser l’exposició explicativa del procés de funcionament de la Comissió, des dels seus inicis, així com la projecció de vídeos facilitats per Clot TV.

Felicitats i per molts anys més!

Back To Top