Ja preparem la nova temporada! | FC Martinenc
skip to Main Content

Benvolgudes famílies, jugadors, jugadores, entrenadors i entrenadores, gent del Martinenc,

La setmana passada, amb la cancel·lació definitiva de la lliga EBA de bàsquet per part de la FEB vam posar, definitivament, punt final a la temporada esportiva 2019/2020. Durant els últims mesos, les diferents federacions esportives sota el paraigua de les quals competeixen els nostres equips han anat prenent decisions sobre les competicions, a partir de les directrius que les institucions i les autoritats sanitàries anaven donant. La cancel·lació definitiva de totes les competicions, amb la decisió final de la composició de les lligues de futbol per al curs vinent encara pendent, ha significat, definitivament, tancar una carpeta i obrir, ara ja del tot, una de nova.

Ja fa setmanes que els responsables esportius del Club, des de la direcció general, les direccions esportives, i els coordinadors i les coordinadores de les cinc seccions -futbol, bàsquet, hoquei patins, judo i futbol sala- preparen la nova temporada. Hi pot haver incerteses pel que fa a la composició de les lligues, als seus formats o a les dates de reincoporació a les activitats esportives habituals. Però el que ja tenim de ferm és la feina feta fins ara. L’esforç, la dedicació (i, de fons, els resultats) assolits fins ara seran la base per continuar, un any més, fent el que més ens agrada: activitat esportiva per créixer, tots plegats, al camp, a les banquetes, i a la graderia, com a esportistes però també com a persones.

La intenció de tots és donar continuïtat a la majoria dels i les nostres esportistes, dins de les màximes possibilitats i les diferents situacions, amb les casuístiques concretes. Una voluntat moguda per la consideració, la fidelitat i l’agraïment cap a tots vosaltres, que heu estat al nostre costat en uns temps complicats.

Així, en les pròximes setmanes les diferents coordinacions esportives s’aniran posant en contacte amb vosaltres, les famílies que conformeu la gran família del Martinenc, per confirmar places, equips i tractar d’altres temes d’interès per al futur cada cop més proper.

L’espera es fa llarga, ho sabem perquè som els primers que ho sentim, però el compte enrere per al nou curs ja s’ha activat.

Esperant que estigueu bé dins de l’excepcionalitat, i transmetent un cop el missatge d’ànim i força per a les famílies que han patit de prop els efectes de la pandèmia.

#SomMartinenc


Back To Top