Les instal·lacions del Martinenc seran annex de l'Hospital de Sant Pau | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de molts dies de feina en comú a moltes bandes, des de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Consorci Sanitari barceloní, els Bombers de la ciutat, el Servei Català de la Salut, Metges Sense Fronteres i els responsables del Futbol Club Martinenc, aquesta setmana entrarà en funcionament un espai de suport sanitari habilitat al Pavelló del Guinardó, que actuarà d’annex de l’Hospital de Sant Pau donada la complexitat en l’atenció dels i les pacients afecats per la pandèmia de la Covid-19.

El Futbol Club Martinenc, entitat vinculada des de sempre en el teixit social del barri, va oferir des del primer moment una col·laboració incondicional a les institucions municipals i al mateix Hospital, amb qui tenim una relació tan propera com els pocs metres que ens separen físicament. És per al Club, una resposta a un deure però alhora ens provoca un immens sentiment d’orgull veure que, en una situació tan complicada com l’actual, membres de la junta directiva i treballadors del Club hagin pogut col·laborar en la lluita davant la pandèmia actuant a primera línia.

La setmana passada van començar les tasques d'adequació | FCM

La setmana passada van començar les tasques d’adequació | FCM

L’equipament esportiu s’ha transformat, amb una feina col·lectiva que ha comptat amb l’ajuda, la força i la col·laboració de totes les parts, en un espai hospitalari amb capacitat per a 90 llits i amb tot el necessari, comunicacions incloses, per funcionar com un pavelló més de la institució sanitària.

A més, el personal del Club ha preparat les instal·lacions i l’equipament perquè tots els membres dels equips sanitaris que hi treballaran intensament aquestes properes setmanes puguin disposar del màxim de comoditats possibles abans, durant i en finalitzar els seus torns de treball.

Dies d'intensa feina al Pavelló | FCM

Dies d’intensa feina al Pavelló | FCM

Tres centres esportius més de la ciutat s’han condicionat per donar cabuda a 600 llits i funcionar com a espais addicionals dels hospitals de la Vall d’Hebron, l’Hospital Clínic i l’Hospital del Mar.

En paral·lel a la imminent posada en funcionament de l’espai, que rebrà el nom de Pavelló Guinardó-FC Martinenc, des de l’Hospital de Sant Pau es fa una crida per contractar personal que pugui donar treballar en aquest nou espai. Les necessitats són:

  • 24 metges
  • 28 infermers
  • 28 TCAIS (auxiliars d’infermeria)
  • 14 sanitaris
  • 14 celadors

Les persones interessades han d’enviar al seu currículum vitae a dir-rrhh@santpau.cat.

El Pavelló acollirà 90 llits com a annex de Sant Pau | FCM

El Pavelló acollirà 90 llits com a annex de Sant Pau | FCM

En l’esforç comú per aturar la propagació del coronavirus, la família del Martinenc estarà sempre a primera línia. Reiterem l’oferiment institucional per col·laborar en tot el que sigui possible i enviem a totes les famílies, empleats i empleades i aficionats i aficionades del Club el missatge de quedar-se a casa, fer cas als consells de les autoritats sanitàries, estar segurs i esperar el dia de la retrobada, el que més desitgem tots plegats.

Els entrenaments i les competicions es van aturar fa ja més de dues setmanes. No podem aprendre a jugar en equip, formar-nos com a persones, lluir l’escut i defensar-lo als terrenys de joc, als camps, pistes i pavellons, però el que es manté intacte és l’esperit social del Futbol Club Martinenc, ara col·laborant, tant com calgui, al retorn a la normalitat. Cal estar orgullosos del Club, sense caure en l’autocomplaença, per seguir treballant.

Per erradicar la pandèmia, també
#SomMartinenc #SomSantPau


Back To Top