Inscripcions preferents per al Campus d’estiu 2023 | FC Martinenc
skip to Main Content

Un estiu més, el Martinenc viurà durant els mesos d’estiu una nova edició del Campus Olímpia, una oportunitat de viure les vacances fent esport i amics i gaudint de valent. Un campus dirigit per a nens i nenes d’entre 3 i 17 anys, que s’iniciarà el dilluns 26 de juny i que s’allargarà durant les quatre setmanes de juliol (fins al divendres 28, inclòs), i que també oferta una cinquena setmana, entre el 28 d’agost i l’1 de setembre, just abans de l’inici del curs escolar. Ja és obert, i serà vigent fins al 14 d’abril, el període ďinscripcions preferents per als i les esportistes del Club.

Com a organitzador, el Martinenc dona preferència als/les esportistes del Club per a què s’hi puguin apuntar. Les modalitats esportives que es practicaran al Campus seran les habituals els darrers anys: futbol, bàsquet, hip-hop, fitness o activitats aquàtiques, com la natació artística, futbol sala, futbol jove, amb modalitat preescolar i una opció poliesportiva, que inclourà esports alternatius, i fent també incursions al Padbol, esport que fusiona futbol i pàdel i per al qual el Martinenc disposa de pistes d’última generació. També comptem, com en els anys anteriors, amb servei d’acollida i servei de menjador per a qui ho desitgi.

Els horaris, les característiques i les tarifes del Campus Olímpia 2023 són les següents:

Si ets jugador o jugadora del Club i vols apuntar-te al Campus Olímpia 2023, la inscripció preferent s’haurà de fer de manera presencial, a l’Oficina ďAtenció al Públic, a les nostres instal·lacions. Les inscripcions quedaran obertes a tothom -no hi haurà preferències per als i les esportistes del Club- a partir del 15 d’abril. Qui vulgui tramitar l’ajut econòmic de l’Ajuntament (que se sol·licita al web del consitori) haurà d’esperar-se al mateix 17 d’abril. Com a novetat d’enguany, per optar a les ajudes caldrà abonar el 10% de l’import de l’activitat en el moment de fer la inscripció, abans de conèixer la resolució de la beca. Per a més informació, consulteu el web del CEM Guinardó.

Un estiu més, omplim les instal·lacions del Martinenc de nens, nenes, nois i noies fent esport! Apunteu-vos al Campus Olímpia 2023!

#SomMartinenc


Back To Top