Iniciem la campanya 'Decorem el Pavelló!' | FC Martinenc
skip to Main Content

Setmanes després d’haver entrat en funcionament l’annex de l’Hospital de Sant Pau ubicat al Pavelló, des del Club mantenim una col·laboració activa perquè tots aquells que hi passen dia a dia, personal sanitari i pacients, se sentin benvinguts i envoltats d’un to d’optimisme. Sent conscients de la gravetat dels moments que es viuen al país, i a escala global, des del Martinenc ens vam posar des del primer dia a primera línia en la lluita contra la pandèmia i volem continuar lluitant-hi agafant-nos a tots aquells missatges d’esperança que es van rebent dia a dia, sense oblidar ni deixar de tenir presents tots les persones, i les seves famílies, que n’estan patint les conseqüències.

Per tal de fer-los més còmoda l’estada iniciem la campanya ‘Decorem el Pavelló!’, destinada a que tot aquell nen, nena, noi o noia de la base del Club pugui enviar el seu suport de manera creativa, amb un dibuix relacionat amb l’esport i el Martinenc i un breu missatge, alguns personalitzats, cap als pacients o cap al personal que cada dia els atén al mateix Pavelló. Al text es presenta l’autor/a del dibuix. Aquests dibuixos encapçalaran cada un dels espais on s’ubiquen els llits dels i les pacients , així com als espais que utilitzen diàriament els sanitaris.

Un dibuix de la campanya | FCM

Un dibuix de la campanya | FCM

Totes aquelles famílies que creguin que els seus fills i filles poden participar a la campanya enviant el seu dibuix, ho poden fer, via correu electrònic, a web@fcmartinenc.cat.

En paral·lel, també ens poden fer arribar vídeos en què els nens i nenes es presentin amb el dibuix ja fet: indiquin qui són, a quin equip del Club juguen, mostrin el dibuix i donin un petit missatge d’ànim als i les pacients que es troben al Pavelló.

En la lluita davant el coronavirus, seguim a primera línia.

#SomMartinenc

Back To Top