Inici del procés d'inscripcions per a la nova temporada | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquesta setmana s’ha iniciat, de manera telemàtica, el procés d’inscripcions per a la nova temporada en qualsevol de les cinc seccions esportives del Futbol Club Martinenc (futbol, bàsquet, hoquei patins, judo i futbol sala). És l’hora, per tant, de renovacions i també d’arribades de nous jugadors i jugadores.

Si bé es trata d’una mesura excepcional donada l’excepcionalitat de la situació que ens ha tocat viure, l’inici del procés, la bona resposta de les famílies i l’esforç per part del Club d’agilitzar el procés donen idea que, d’una banda, l’activitat al Martinenc no s’ha aturat, tot i continuar sense tenir-hi l’esport cada dia, i, de l’altra, i molt especialment, que s’apropa el moment de retrobar-nos amb l’esport dels i les joves esportistes que construeixen el nostre Club.

Les inscripcions, obertes de manera telemàtica

Les inscripcions, obertes de manera telemàtica

Per primer cop és una inscripció online, en què hem buscat facilitar el procediment a les famílies, evitar cues i sobrecàrrega de documentació física a presentar. A més, el procés és totalment personalitzat per a cada esportista.

El procés de renovacions s’anirà fent progressivament durant els propers dies. El Club enviarà la comunicació a cada jugador/a -i a les seves famílies-, amb la seva situació i els passos a seguir a partir de llavors.

També començarem acceptar nous jugadors i jugadores al Club, quan les direccions esportives en validin la incorporació, a partir d’aquelles sol·licituds que hem anat rebent i captant després de la crida que vam fer a mitjans de maig, i la informació de la qual podeu consultar en aquest enllaç. Segons l’evolució de les altes per al nou curs s’anirà contactant amb els interessats/des per poder realitzar la inscripció al Futbol Club Martinenc.

Agraïm a les famílies la comprensió per totes les mesures aplicades, la fidelitat cap al Martinenc, i les emplacem a consultar-nos sempre que ho requereixin davant els dubtes que puguin sorgir en aquest procés d’inscripció telemàtica.

A poc a poc, potser no ho sembla, però anem construïnt una nova temporada junts. El Martinenc 2020/2021, en totes les seves seccions, en totes les edats dels nens, nenes, nois, noies, homes i dones que el conformen, comença a caminar!

#SomMartinenc


Back To Top