Infantil D: quan el 'fair play' és més important que tres punts | FC Martinenc
skip to Main Content

En el futbol formatiu, i en el futbol en general, guanyar és important, però hi ha coses que encara ho son més. I així ho va demostrar l’Infantil D en una autèntica lliçó de fair play en el seu partit d’aquest cap de setmana al camp del Collblanc-Torrassa deixant-se anotar un gol després de marcar en una jugada confusa. El duel va acabar finalment en empat a 5.

Per entendre bé l’acció cal remuntar-se en el darrer minut de partit amb 4-4 en el marcador. En una jugada embolicada que va acabar amb un jugador al terra, l’àrbitra va assenyalar falta per després rectificar i reiniciar el joc amb un bot neutral. En aquest context, el més just era que el Martinenc tornés la pilota al rival, que era qui la tenia en última instància abans d’aturar-se el joc. Una situació que no van entendre alguns jugadors de tots dos equips que encara pensaven que s’havia xiulat la falta. I com a conseqüència d’això, mentre la majoria de jugadors sobre el terreny de joc esperaven que es llancés la pilota fora, la jugada va acabar amb la pilota al fons de la xarxa de la porteria del Collblanc-Torrassa: 4-5 a falta d’un minut per acabar, una victòria que hauria permès a l’Infantil D retallar distàncies amb el seu rival, segon classificat de la lliga.

Però tot i que la victòria era llaminera, el cos tècnic de l’Infantil D format per Pol Guardiola i Uri Angosto van decidir que el més just era deixar-se fer un gol per compensar l’errada. I així va ser: només servir de centre, els jugadors del Martinenc es van obrir i van deixar que el Collblanc-Torrassa empatés el duel, resultat amb el qual es va arribar al final, enduent-se els aplaudiments de totes les persones presents al partit.

Un exemple a seguir!

Som Martinenc!


Back To Top