Hem tornat al Pavelló! | FC Martinenc
skip to Main Content

Dilluns passat, amb l’entrada en vigor de les noves mesures aprovades pel Procicat, el Pavelló del Martinenc rebia de nou els equips de la base, masculins i femenins, del Bàsquet Martinenc. Un retorn fet seguint, òbviament, totes les mesures preventives, molt esperat per part de tots els equips de la secció. Fins ara s’havien ajustat els entrenaments a l’exterior, ja que l’ús dels espais interiors per exercitar-se estava prohibit.

La base del bàsquet trepitjava el parquet de nou dilluns passat | FCM

La base del bàsquet trepitjava el parquet de nou dilluns passat | FCM

Les tardes al Pavelló recuperaven els equips de bàsquet dilluns… i hi tornaven a lliscar els patins aquest dimecres. Els equips de la base de l’hoquei patins es reincorporaven als entrenaments sobre el parquet del Guinardó, fent que el retorn així estat ja complet per a les dues seccions que utilitzen l’espai.

Els equips d’hoquei patins retornaven aquest dimecres als entrenaments | FCM

Els equips d’hoquei patins retornaven aquest dimecres als entrenaments | FCM

Només un equip del Club continua competint ara per ara. Es tracta del Sènior masculí de bàsquet, que participa en una lliga estatal, la Lliga EBA. Fins ara els jugadors entrenats per Hugo González eren els únics inquilins del Pavelló. Des d’aquesta setmana, les tardes al Pavelló s’apropen a allò que recordem, a allò que volem recuperar.

Hem tornat als entrenaments al Pavelló, mantenim els entrenaments al camp per als equips de futbol. Continuem cuidant-nos, continuem aplicant sentit comú, i el retorn complet serà més proper.

#SomMartinenc 


Back To Top