Guillem Garcia i Javi Santiago, nous tècnics del filial | FC Martinenc
skip to Main Content

Després del descens del Martinenc B a tercera catalana, el club ha decidit donar un cop de timó a la idea del filial, apostant encara més per un equip jove i de la casa, que pugui donar sortida als juvenils de l’entitat i que, en cas de necessitat, serveixi per reforçar el primer equip. Per això, s’ha decidit apostar per dos tècnics del club, Guillem Garcia i Javi Santiago, procedents del Juvenil A i B, respectivament, que formaran un tàndem per liderar aquesta nova etapa del filial. De la mateixa manera, el club vol aprofitar també per agrair als ex entrenadors Luis Garcia i Juan Baro la gran tasca realitzada en aquest any i mig.

Coneixedors de la casa i dels jugadors juvenils de l’entitat, Garcia i Santiago encapçalaran un projecte de renovació del segon equip del club, que comptarà amb un plantilla amb gran part de jugadors formats en el nostre futbol formatiu. Tots els jugadors seran menors de 24 anys i es compta amb els futbolistes que han acabat l’etapa juvenil aquest curs. Amb aquesta idea, s’espera que ben aviat segueixin sortint casos com el d’Arnau Caldentey i Roberto Sossa, que jugaran enguany al primer equip.

A més, el Juvenil A, que jugarà la temporada que ve a preferent, incorpora Jaume Andreu, provinent del Can Rull, com a entrenador, amb la idea de seguir la línia ascendent dels últims anys. Per fer-li més fàcil l’adaptació, Andreu comptarà amb l’ajuda de dos entrenadors de la casa: Pol Guardiola (segon entrenador) i Alfonso Valero (delegat) completaran el cos tècnic.

Som Martinenc!


Back To Top