El Global Yoga Congress passa pel Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Barcelona acull el proper cap de setmana la tercera edició del Global Yoga Congress, la que pretén ser un cop més la festa mundial del ioga a la capital catalana. La Nau Bòstik, a la Sagrera, reunirà a partir de divendres referents del món del ioga, com els professors Simon Park, Jordi Canela, Ambra Vallo i Anna Pujol, entre d’altres. El congrés es completarà amb sessions de Thai Massage, meditació, acroioga i concerts.

Pretén ser un punt de trobada per a tothom interessat en el món del ioga, siguin practicants habituals o bé persones amb interès per tot el que envolta el ioga. Més enllà de les trobades específiques, hi haurà també tallers, ‘foodtrucks’ i un espai de ‘shopping’.

El Global Yoga Congress passava pel Club | FCM

Un dels actes previs de promoció va ser una sessió de ioga per a equips i socis i sòcies del Club, feta divendres passat al CEM. Des del Global Yoga Congress han volgut omplir de ioga diversos espais de la ciutat, i de fet ja han fet pràctica de ioga a la presó de Brians 1 i en els propers dies n’hi haurà també al Mercat de la Concepció (dimecres) i al Teatre Aquitània (dijous).

El Global Yoga Congress Barcelona 2019 se celebrarà entre divendres 11 i diumenge 13 d’octubre. Podeu consultar el seu web per a més informació.

#SomMartinenc


Back To Top