Finalment, el Cadet C jugarà a Primera | FC Martinenc
skip to Main Content

No van aconseguir el campionat de lliga perquè en la darrera jornada van perdre contra el seu rival directe, el Sant Gabriel –que seria finalment el campió–, però la bona temporada del Cadet C del curs passat ha rebut el seu premi amb uns mesos de retard: l’ascens de categoria.

Era el gran objectiu de l’any passat i ho tornava a ser enguany: el Cadet C entrenat per Mingo Fernández i Josep Manel Garcia buscava pujar a Primera Divisió i finalment s’ha trobat amb el premi abans de l’esperat. Amb 64 punts, els vermells van ser l’equip més golejador i el menys golejat del seu grup de Segona, però amb la segona posició es van quedar a les portes de l’ascens. Amb la formació dels nous grups, però, va quedar una plaça vacant i el Cadet C va aconseguir l’ascens.

Així doncs, un equip format per intentar pujar a Primera Divisió, haurà de lluitar ara per salvar aquesta categoria. Molta sort i molts èxits! I sobretot, enhorabona als jugadors i cos tècnic que van formar el Cadet C la temporada passada:

Jordi Sánchez, Nil, Carlos Delgado, Quim, Marc Gispert, Pol Gispert, Joel, Gerard Vayà, Àlex Burgués, Carlos Duran, Guille, Benito, Edu Soler, Àlex Jordan, David Duaigües, Roberto, Marco, Bernard. I als entrenadors Josep Manel Garcia i Mingo Fernández.

Som Martinenc!


Back To Top