Espai de BenitoSports al Club la setmana vinent | FC Martinenc
skip to Main Content

A causa de la gran acceptació de les noves peces de roba de la línia del Futbol Club Martinenc, entre les quals destaca el nou xandall, BenitoSports ha acordat amb el Club facilitar l’entrega per a aquelles famílies pendents de comprar el pack de roba dels seus fills i filles. L’empresa, amb gairebé 80 anys d’experiència al negoci tèxtil, redueix així molèsties de transport i permetrà, a més d’entregar material pendent, provar les peces que es vulgui i fer reserves.

Per a complir aquest objectiu, s’habilitarà una àrea a l’espai social del Club, davant la recepció del CEM, que es convertirà, durant una setmana, en una mena de botiga annexa de BenitoSports. Funcionarà la setmana vinent, entre dilluns 14 i divendres 18 d’octubre, a les tardes, amb horari de 17.30h a 21h. El principal objectiu: provar i entregar material pendent a les famílies.

El xandall que s’inclou al pack de roba del Club | FCM

La línia de roba del Club per a aquest curs | FCM

La línia de roba del Club per a aquest curs | FCM

El producte estrella per al nou curs és el xandall del Club, un model nou, específic per al Martinenc, i que s’inclou en el pack indivisible de roba. La compra (i l’entrega, per tant) es fa per packs de roba del Club.

L’entrega a les famílies de les peces que tinguin pendents de recollir es farà, lògicament, prèvia entrega de justificant d’espera d’aquest material.

A més, si alguna família encara no ha provat les peces de roba dels seus nens/nenes, ho podrà fer, encarregar el material, el pack sencer, i recollir-lo uns dies després, sense haver de pensar en desplaçaments. Si bé l’espai de botiga de BenitoSports estarà habilitat de dilluns a divendres vinent, per a les entregues es podria mantenir un espai físic per fer-les (la recollida de roba) els primers dies de la següent setmana.

Els packs de roba inclouen material de les cinc seccions esportives del Club (futbol, bàsquet, hoquei patins, judo i futbol sala).

La distància, els desplaçaments, els mitjans de transport, no seran excusa per tenir les noves peces d’equipament del Futbol Club Martinenc 2019/2020. Acosteu-vos a l’espai de BenitoSports qualsevol tarda d’entre el 14 i el 18 d’octubre.

#SomMartinenc

Back To Top