Ens preparem per seguir endavant ben aviat | FC Martinenc
skip to Main Content

Benvolgudes famílies, gent del Martinenc,

Ja fa més d’un mes que no tenim allò que més ens omple, allò que ens fa ser com som: el contacte diari, la vida de Club, l’esport com a motor del creixement dels nostres fills i filles. Són temps estranys, no descobrim res, i ens cal cuidar-nos molt, ser a casa, seguir les recomanacions i esperar el dia del retorn a les nostres vides habituals. Quan ho fem, quan tornem a veure’ns sense pantalles pel mig, ens posarem al dia.

Abans de comunicar qualsevol cosa més, des del Martinenc desitgem que estigueu bé i enviem, per sobre de tot, el nostre escalf i la nostra força a totes aquelles famílies que han patit els estralls de la pandèmia.

Des del Futbol Club Martinenc estem mantenint converses amb les diferents federacions esportives que ens impliquen per tal de conèixer la decisió de cada una de les competicions esportives i la seva resolució, la seva continuïtat o bé la finalització, i si compensaran d’alguna manera aquesta aturada. Segurament ara mateix és el menys important, i és evident que per danut de tot s’ha d’imposar la salut, però segons els diferents escenaris amb què ens trobem el Club també acabarà resolent les diferents possibilitats.

Les instal·lacions estan tancades per a la pràctica esportiva, els entrenaments i les competicions s’han aturat, però al Martinenc continuem treballant per arrencar amb força el dia que la normalitat torni.

 

Arriba la inscripció del Campus Olímpia 2020

Arriba la inscripció del Campus Olímpia 2020

Per proximitat temporal cal pensar en el Campus Olímpia 2020, que seguint el calendari marcat per l’Ajuntament de Barcelona obre les seves inscripcions aquest dissabte, 25 d’abril.

A tenir en compte:

  • Les inscripcions es podran fer a través del web del CEM Guinardó (cemguinardo.cat), el mateix dissabte 25 a les 9h del matí.
  • Es farà a través d’un formulari d’inscripció que apareixerà just aquell dia, a aquella hora.
  • Les principals novetats de l’edició d’aquest any:
    • El padbol formarà part del campus, per segon any consecutiu però sent molt més present en les activitats diàries
    • S’inclou per primer cop un grup de futbol sala
  • Les inscripcions seran per rigorós ordre de sol·licitud, fins a esgotar les places.
  • Les sol·licituds per als ajuts econòmics es podran presentar del 25 d’abril al 15 de maig en aquest enllaç. La sol·licitud s’ha de presentar un cop feta la inscripció.

Els horaris, les característiques i les tarifes del Campus Olímpia 2020 són les següents:

Òbviament, davant de qualsevol eventual cancel·lació del Campus (tenint en compte la incertesa general davant les activitats a l’aire lliure en un futur proper i mitjà), tant el Club com l’Ajuntament de Barcelona prenen el compromís de retornar el 100% de la inscripció a totes aquelles famílies que s’hi haguessin inscrit.

Ja ho sabeu, aquest dissabte (25 d’abril), a les 9h, al web del CEM, inscripcions obertes per al Campus Olímpia 2020.

Se’ns fa una mica estrany parlar-vos de situacions de normalitat, com els campus estivals, tenint en compte el context actual i la situació que fa gairebé un mes i mig que estem vivint. De nou, volem insistir en l’agraïment a tots vosaltres pel centenar de missatges de suport i escalf que ens heu fet arribar les últimes setmanes, ens fa sentir-nos acompanyats, sentir-nos encara més com a part d’un tot, la família del Martinenc. Un Club que sent orgull per tots els i les esportistes, els seus pares i mares i familiars, que el conformen.

Molta força, molta paciència, i esperem que el dia del retrobament sigui cada cop més proper.

#SomMartinenc


Back To Top