Els partits hauran d'esperar, continuen els entrenaments | FC Martinenc
skip to Main Content

Des d’aquest divendres, 16 d’octubre de 2020, a partir de la publicació al DOGC (el Diari Oficial de la Generalitat) de la resolució amb les mesures urgents per fer front al risc de brots de coronavirus, han quedat suspeses durant 15 dies les competicions que organitzen les federacions esportives catalanes.

Així, tots els equips de futbol, la pràctica totalitat dels equips de bàsquet i tota la base de l’hoquei, a més dels sèniors, veuen com s’atura durant dos caps de setmana (aquest, 17 i 18 d’octubre, i el proper, 24 i 25 d’octubre) les diverses lligues i competicions federades.

No hi haurà competició aquests dos caps de setmana, però sí que es manté la resta de l’activitat esportiva. Es mantenen els entrenaments, seguint les mesures preventives com s’està fent des de l’inici de curs. Per tant, del nostre dia a dia esportiu s’ha aturat la vessant de la competició, els desplaçaments de cap de setmana.

Des del Futbol Club Martinenc continuem demanant responsabilitat i compliment de les mesures recomanades per les autoritats, i recordem que a les nostres instal·lacions són d’obligat compliment el protocol per evitar la propagació de la Covid-19.

Força, responsabilitat i a seguir endavant!

#SomMartinenc


Back To Top