Els juvenils, els grans triomfadors del curs en el futbol formatiu | FC Martinenc
skip to Main Content

Estiu: setmanes de descans, però també de fer balanç abans de començar una nova temporada igual d’il·lusionant. I en el futbol formatiu vam tornar a tancar un any amb números positius amb tres ascensos de categoria i en el que destaca el paper dels equips juvenils: el Juvenil A va aconseguir, sense patiments, la permanència en la seva estrena a Preferent, mentre que el B i el C van aconseguir l’ascens a Primera Divisió, una fita que ja feia anys que es buscava. L’Aleví C va completar el trio d’ascensos.

Com més altes son les categories més complicat és seguir escalant, però sempre és important mirar cap a fites més altes i un any més el nostre formatiu va tornar a donar un pas endavant. El gran objectiu de la temporada era, com l’any passat, aconseguir l’ascens d’un juvenil a Primera Divisió; i no només es va aconseguir la gesta, sinó que es va fer per partida doble. El Juvenil C va ser el primer en aconseguir lligar l’ascens amb una temporada perfecta, mentre que el B, format completament per jugadors de primer any, va endur-se també el títol de lliga i l’ascens de categoria en tancar tot l’any invicte. Així, l’any que ve tindrem un juvenil a Preferent i dos més a Primera Divisió.

Per altra banda, el tercer ascens de la temporada el va aconseguir l’Aleví C, que es va proclamar campió de lliga en una darrera jornada vibrant. Els nois de Miki Serra, també de primer any, es van imposar finalment a la Premier en un campionat molt igualat i amb molts candidats, i van aconseguir l’ascens a Primera Divisió.

L’Aleví A i el Benjamí A, per la seva banda, es van quedar a les portes de l’ascens a la màxima categoria, mentre que en l’apartat negatiu, l’Infantil B i C van perdre la categoria.

Som Martinenc!


Back To Top