El somni americà del diable Víctor Vázquez | FC Martinenc
skip to Main Content

Format a les categories inferiors del Martinenc, Víctor Vázquez ha tingut una carrera envejable. Després del seu pas pel futbol base del Barça, on va coincidir amb Leo Messi i va arribar a debutar amb el primer equip, Vázquez va ser una peça important al Bruges belga durant cinc temporades. Però si en els últims dies ha tornat a ser noticia ha estat per haver fet història en el futbol nord-americà, passejant el nom del nostre barri entre les grans estrelles del soccer.

Després d’una mala experiència a Mèxic, aquest rodamon nascut al Guinardó ha tornat a trobar el seu lloc a Toronto, el Canadà. Allà, Víctor Vázquez ha estat un jugador bàsic en els esquemes del campió de la MLS, la lliga de futbol nord-americana, convertint així el Toronto en el primer conjunt canadenc en guanyar el campionat. El mitja punta català va anotar el segon gol en la final i el seu equip va alçar el tercer títol de la temporada –abans havien aconseguit guanyar la lliga canadenca i ser el millor equip de la conferència Est–.

Al Toronto, Vázquez comparteix equip amb jugadors com Michael Bradley, Altidore i Giovinco, però això no li ha impedit ser un dels jugadors més importants de l’equip, anotant 10 gols i donant 16 assistències.

Som Martinenc!


Back To Top