El “Projecte Eterns” neix amb la voluntat de mantenir viva la història del club | FC Martinenc
skip to Main Content

Una trentena d’ex jugadors de l’entitat van protagonitzar aquest passat cap de setmana la primera de les trobades del “Projecte eterns”, mitjançant el qual el FC Martinenc vol mantenir viva la història del club per via dels seus ex jugadors.

En una trobada impulsada per l’ex tècnic del club Chus Milán, i recolzada per part del FC Martinenc, una trentena d’ex jugadors de l’entitat de diverses generacions van rememorar anècdotes, vivències i aventures amb un denominador comú, el FC Martinenc.

El club va estar representat pel vicepresident esportiu David Alonso, els directius Luis Contreras i Javier del Águila i el soci d’honor Albert Peiró.

eterns2

 

Els directius David Alonso, (esq) Javier del Águila (centre) i Luis Contreras (dreta), amb l’impulsor del sopar, Chus Milán (centre)

A partir d’ara, el Projecte Eterns va molt més enllà de trobades anuals conmemoratives, ja que el club vol establir un cens d’ex jugadors per tal de que siguin coneixedors de totes les activitats que organitza el FC Martinenc. No només estarà obert a ex jugadors, sinó que també tindran lloc tècnics, treballadors o directius que hagin tingut recorregut al club. En un futur, també és vol obrir aquest projecte a altres seccions de l’entitat.

L’objectiu es mantenir viu el sentiment de pertinença al FC Martinenc. Un sentiment que per molts va més enllà de l’esport, perquè probablement el club els ha marcat en una de les èpoques més importants de la vida. Reivindicar l’orgull del #SomMartinenc.

Si vas ser jugador del FC Martinenc i vols estar al corrent del Projecte Etern i de tots els actes i activitats que fa el club, escriu un email a fcmartinenc@fcmartinenc.cat

Som Martinenc

Back To Top