El Martinenc, present a la Nit dels Museus | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquest dissabte, 18 de maig, se celebra el Dia Internacional dels Museus. Una efemèride que, d’uns anys ençà, és aprofitada a la ciutat per a una de les activitats culturals més vistoses de l’any: la Nit dels Museus, que enguany es viurà aquest mateix dissabte des de les 19h fins la 1h, ja a la matinada de diumenge.

Tenint en compte que el Club és protagonista d’una exposició al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, la Nit dels Museus tindrà un marcat caràcter vermell a la instal·lació situada a Montjuïc. S’hi han organitzat un seguit d’activitats en clau esportiva, i en clau Martinenc, per què no dir-ho, per a qui vulgui aprofitar el vespre i la nit de dissabte per apropar-se al museu barceloní.

Hi haurà, per exemple, una activitat dirigida de zumba a les 21h, a càrrec del personal habitual del CEM Guinardó, una acció col·lectiva i ben visible per obrir una nit tan especial. A més, es desenvoluparan un seguit d’activitats interactives, obertes a la participació de qualsevol persona que vulgui apropar-se al Museu Olímpic i que posaran en relleu els principals esports d’equip amb què compta el club. Així, el futbol, l’hoquei patins i el bàsquet tindran protagonisme… i faran que tot aquell o aquella que vulgui pugui sentir-lo en primera persona.

Activitats en clau Martinenc a la Nit dels Museus | FBO

 

La Nit dels Museus, a més, implica l’accés gratuït a moltes de les instal·lacions que s’hi addereixen, entre les quals, òbviament, hi ha el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Poder veure i viure l’esport i la vida del Martinenc “des de dins” i, a més, visitar un espai que és memòria viva del testimoni esportiu i olímpic de la ciutat són dos arguments de pes per no perdre’s, aquest dissabte, la Nit dels Museus al Museu Olímpic.

Back To Top