El Martinenc, plenament compromès amb l'esport femení | FC Martinenc
skip to Main Content

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, demà dia 8, el Martinenc dona oficialment el tret de sortida un any més a la campanya #DonaiMartinenc, amb la que pretèn donar veu i reivindicar l’esport femení. En el si d’aquesta iniciativa, el club ja va fer fa unes setmanes la presentació de tots els equips femenins de futbol de l’entitat, i a partir de demà s’organitzaran diferents activitats per tal de promocionar la figura de la dona en l’esport.

Ja des de fa uns anys, el Martinenc és el club que més equips femenins té federats en diferents activitats esportives i s’ha assentat com un referent de l’esport femení a la ciutat de Barcelona. Però encara queda molt camí per recórrer i per això no ens volem aturar equip. Per segon any consecutiu, al llarg d’aquest mes organitzarem diferents activitats i esdeveniments, amb dos dies marcats en vermell al calendari: el 14 i el 27 de març, dies en què tindran lloc dues taules rodones per parlar del tema amb la presència ja confirmada d’esportistes professionals i altres autoritats relacionades amb el món de l’esport i la dona.

Per altra banda, al llarg del mes hi haurà portes obertes perquè les noies de fora l’entitat puguin provar en qualsevol dels nostres equips de les quatre seccions de l’entitat. A més, vist l’èxit de l’any passat, tornarem a organitzar un concurs de fotografies per Instagram. I alguna sorpresa que ja desvelarem.

Som Martinenc!

Som #DonaiMartinenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top