El Martinenc organitzarà el ‘Cros3Turons’ | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de l’èxit de l’any passat amb ‘La Diablada’, el Martinenc col·laborarà enguany amb el Districte d’Horta-Guinardó i la Unió Excursionista de Catalunya d’Horta en l’organització d’una nova cursa atlètica.

Es tracta del ‘Cros3Turons’, una cursa de 12 km. de recorregut que es durà a terme pel Parc dels Tres Turons, format pel Turó del Carmel, el Turó de la Creueta del Coll i el Turó de la Rovira

La data fixada per la cursa és el proper 29 de novembre i des d’aquest divendres, i fins al 20 de novembre, quedarà obert el període d’inscripció, limitat a 500 corredors. Els qui hi participin, tindran la oportunitat única de descobrir un indret incomparable per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure com és el Parc dels Tres Turons, amb una vista de 360º de la ciutat de Barcelona.

A part d’unes vistes privilegiades i d’un entorn natural dins de la ciutat, la gran particularitat del ‘Cros3Turons’ és, com en ‘La Diablada’, el seu desnivell. Els 1.020 m. de desnivell acumulat (510m+, 510m-) representaran un autèntic trenca-cames que faran tremolar a més d’un i que suposaran un gran repte per a tots aquells que en prenguin part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top