El Martinenc, més amb tu que mai! Fes-te'n soci! Fes-te'n sòcia! | FC Martinenc
skip to Main Content

Totes les excepcionalitats que es produeixin durant la temporada comportaran ampliar o readaptar diversos punts de la campanya de socis i sòcies que presentem a continuació.

Socis i sòcies, aficionats i aficionades del Futbol Club Martinenc,

Començar dient que l’any està sent estrany seria redundant i tòpic. Aquest 2020 no l’hauríem imaginat mai. Ens ha trastocat el dia a dia, ha capgirat les competicions esportives i ha fet que enyoréssim, més que mai, les trobades als camps, les pistes, els pavellons, els matins de partit, els vespres d’entrenament, la tornada a casa després d’un partit.

Les circumstàncies són estranyes però el dia a dia del Club continua viu. I volem continuar el camí, per estrany que es faci el viatge, amb vosaltres. Per això des del Futbol Club Martinenc volem ser “Més amb tu que mai”, i iniciem una campanya de socis i sòcies en què volem donar la benvinguda a nous seguidors i seguidores i premiar la fidelitat dels que hi heu estat durant aquests mesos convulsos.

Nou Carnet d’accés nominal per a acompanyants de soci o sòcia
És la principal novetat, la creació d’un Carnet d’accés. S’entregarà en diferents casos que ara enumerarem i serà paral·lel al carnet de soci i sòcia. No tindrà consideració de carnet de soci/sòcia com a tal -tindrà una numeració diferenciada, per exemple- però permetrà accedit al Municipal del Guinardó els dies de partit, segons les característiques que exposem tot seguit.

Tindran dret, si ho sol·liciten -després expliquem com i on-, a un Carnet d’accés per a acompanyants els següents casos:

 • Els socis i les sòcies que renovin abonament i que, per tant, han tingut aquesta condició durant el curs 2019/2020 i no han pogut gaudir del tram final de la competició. Tenen dret, si ho sol·liciten, a un Carnet d’accés, en aqest cas, per a la primera fase de la lliga de Primera Catalana.
 • Les famílies dels socis i sòcies que ens han deixat aquests darrers mesos per la pandèmia rebran dos Carnets d’accés, en aquest cas, per a tota la temporada.
 • Els pares i mares de jugadors i jugadores que formaven part de la base del Club el curs 2019/2020, podran optar a un Carnet d’accés per pare i un Carnet d’accés per a la mare, si així ho desitgen, per a la primera fase de la lliga de Primera Catalana.
 • Els abonats i abonades del Centre Esportiu Municipal Guinardó que hagin mantingut aquesta condició des del mes de març fins ara, sense interrupcions, tenen l’opció de gaudir d’un Carnet d’accés per a la primera fase de la lliga de Primera Catalana.
 • El personal de l’Hospital de Sant Pau que ho desitgi gaudirà d’un Carnet d’accés per a la primera fase de la lliga de Primera Catalana. Posem en valor d’aquesta manera la col·laboració del Club amb l’Hospital i els agraïm un cop més la feina feta en aquests mesos tan difícils.
 • Les empreses que han sigut espònsors del Futbol Club Martinenc durant la temporada 2019/2020 gaudiran de dos Carnets d’accés per a tota la temporada. Agraïm així el suport en la difícil situació que vivim i refermem el nostre compromís comú.

Com se sol·liciten aquests Carnets d’accés?

 • Cal tenir clar, d’inici, que el Carnet d’accés serà nominal; el seu propietari o propietària haurà d’accedir al camp mostrant el Carnet i el DNI per a la corresponent identificació. És, per tant, personal i intransferible.
 • En el cas de tenir el Carnet d’accés com a acompanyant d’un soci o sòcia no cal accedir al camp amb el citat soci/sòcia.
 • Qui vulgui optar a un Carnet d’accés (acollint-se a algun dels casos exposats anteriorment) ha de comunicar a l’Oficina d’Atenció al Públic (OAP) per comunicar l’interés de disposar-ne. Podeu adreçar-vos a l’OAP de dilluns a divendres, d’11 a 15h i de 17h a 20.30h, o fer les pertinents consultes al telèfon 93 436 47 46. Caldrà identificar el nom de les persones que gaudiran d’aquest Carnet i, si és el cas, acreditar la condició que els possibilita tenir-lo (abonats del CEM, pares i mares de futbolistes de la base, personal de l’Hospital de Sant Pau, empreses patrocinadores i familiars de socis o sòcies que ens han deixat).
 • No es pot optar a un carnet d’accés si qui ho sol·licita ha estat soci o sòcia del Club les darreres dues temporades (2018/2019 i 2019/2020).

Mantenim quotes
Les tarifes de soci/sòcia continuen mantenint els preus dels últims cursos. Són els següents:

 • Quota Benvinguda. Destinada a nens i nenes de fins a 13 anys. 20 euros anuals
 • Quota Jovent. Destinada a nens i nenes, nois i noies, dels 14 als 17 anys. 35 euros anuals
 • Quota +18. Destinada a nois i noies, homes i dones, d’entre 18 i 64 anys. 75 euros anuals
 • Quota +65. Destinada a homes i dones de 65 anys o més. 50 euros anuals
 • Quota Protecció. Per a socis i sòcies Protectors, adults que ho sol·licitin; inclou diversos avantatges en desplaçaments, accés a llotja, gratuïtat del Torneig d’Històrics i en les jornades econòmiques. 150 euros anuals

Els carnets es podran passar a recollir per l’OAP, l’Oficina d’Atenció al Públic, des d’aquesta mateixa setmana. Els socis i sòcies que tenen domiciliat el pagament el poden recollir a taquilla en un dia de partit… quan la competició retorni a la seva activitat habitual.

“Més amb tu que mai” i volem que tu també siguis al nostre costat aquest curs!

#SomMartinenc


Back To Top