El Martinenc-Lleida B, en directe per Betevé | FC Martinenc
skip to Main Content

Per primera vegada, Betevé retransmetrà en directe un partit del primer equip de futbol del Martinenc. Serà aquest diumenge en la visita del filial del Lleida al Guinardó (12 h) en un duel que podran seguir en directe tots aquells que per un motiu o l’altre no puguin assistir al camp.

En l’aposta de la televisió pública barcelonina pel futbol de la nostra ciutat, aquest és un nou pas endavant. Seguint la fórmula que ja s’estava duent a terme amb els equips de tercera divisió, enguany Betevé també retransmetrà en directe alguns partits de primera catalana i diumenge serà el torn del debut del conjunt del Guinardó.

El partit es podrà veure segur pel web de Betevé, el seu canal de Youtube i per Barcelona FM, i s’està a l’espera dels esdeveniments polítics del país per veure si també es retransmetrà en directe pel canal de televisió.

Sigui com sigui, us esperem al Guinardó per crear un ambient que faci patxoca. I als que no puguin, saben que tenen l’oportunitat de seguir el partit en directe per Betevé.

Som Martinenc!


Back To Top