El Martinenc i ToBeIT renoven la vinculació | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc ha renovat per a aquest 2022 l’acord de col·laboració iniciat fa dos anys amb ToBeIT, consultora tecnològica especialitzada en la relació de serveis enfocats a l’operació, qualitat i seguretat de les Tecnologies de la Informació. L’empresa disposa de tres seus a l’Estat espanyol (a Madrid, Bilbao i Barcelona), des d’on dona servei a grans i mitjanes empreses d’arreu d’Espanya.

L’especialització de ToBeIT és la monitorització i l’anàlisi en temps real del rendiment de les aplicacions des de l’experiència dels usuaris. Proporcionen un servei SaaS (programari com a servei), de mesura d’aquest rendiment de les aplicacions des d’una perspectiva dels usuaris. Ajuden les empreses a que els seus sistemes informàtics funcionin sempre correctament, desenvolupant anàlisis de l’ús basats en desenvolupaments propis que fan servir intel·ligència artificial. Fan predicció i recerca de patrons de conducta d’ús.

El sector tecnològic ha viscut un fort creixement (quant a demanda i capacitats) en el context de la pandèmia, s’han millorat i fet més eficients molts processos que cada cop són més digitals.

Renotvat l’acord de patrocini amb ToBeIT

L’acord continuarà sent visible, literalment, en diversos espais del CEM Guinardó, del Municipal del Guinardó i del Pavelló, formant part de l’entorn en què competeixen, setmana rere setmana, els equips de futbol, bàsquet i hoquei patins del Club.

Anant de la mà d’empreses com ToBeIT, el Club continua buscant acords pel creixement comú, i en aquest cas posa especial émfasi en el caràcter tecnològic i d’anàlisi d’experiència dels usuaris, àrea en constant creixement en els temps actuals.

Amb ToBeIT,
#SomMartinenc


Back To Top