El Martinenc enceta el mes de la dona reivindicant l’esport femení | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc ha presentat avui els seus equips femenins al Muncipal del Guinardó, coincidint amb el partit del Femení  Amateur contra el Seagull de Badalona. Aquest proper mes de març el Martinenc farà diverses activitats per tal de reivindicar l’esport femení.

Un any més el Martinenc celebra i es posiciona a favor de l’esport femení, i avui n’ha fet la primera mostra. Els equips femenins de futbol s’han  presentat davant de l’afició. El Martinenc és dels pocs equips que té tota l’escala formativa completa de futbol femení.

Totes les jugadores han pogut saltar a la gespa del Guinardó i presentar-se en un camp que presentava una molt bona assistència. Posteriorment, el Martinenc Femení ha disputat el seu partit de lliga contra el Seagull de Badalona.

Durant el mes de març el club iniciarà la segona edició d’Esport i Dona, amb jornades de portes obertes per a totes les noies que ho desitgin en totes les seccions del club: futbol, hoque, bàsquet i judo, amb dues taules rodones per tal de posar en valor l’esport femení i debatre sobre el seu futur i finalment amb diverses promocions que es comunicaran en els propers dies.

El FC Martinenc és l’entitat de Catalunya amb més equips federats competint sumant totes les seccions esportives del club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top