El Martinenc, distingit com a entitat centenària barcelonina | FC Martinenc
skip to Main Content

Fotografies: Edu Bayer i Josbel A. Tinoco / Ajuntament de Barcelona

El Futbol Club Martinenc rebia aquest dimecres, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, la distinció com a entitat centenària de la ciutat. Es tracta d’un reconeixement de nova creació que el consistori barceloní va otorgar a 97 entitats i institucions amb cent o més anys d’història.

Per al Martinenc, amb 114 anys de vida, és un orgull i un privilegi ser protagonista en aquest reconeixement, pel pes històric que implica per al Club, plenament arrelat al barri, i per la seva representativitat a la ciutat de Barcelona.

Els reconeixements els van entregar l’alcaldessa Ada Colau i els regidors i regidores de l’Ajuntament, en un acte que es va obrir amb un parlament de Colau, va continuar amb una glossa del periodista i historiador Enric Calpena -on va citar el Martinenc com a exemple d’entitat esportiva nascuda a inicis del segle XX- i amb l’entrega de les distincions, per ordre d’any de fundació o creació.

El president del Futbol Club Martinenc, Manuel Dengra, va recollir la distinció, en un acte en què van assistir, al costat de Dengra, els dos vicepresidents del Club, David Alonso i Agustí Xifre.

Centenaris, centenàries, orgullosos i orgulloses del camí fet i del futur que tenim per endavant.

#SomMartinenc 


Back To Top