El Futbol Club Martinenc, amb La Marató de TV3 | FC Martinenc
skip to Main Content

El diumenge 15 de desembre arriba una nova edició de La Marató de TV3, la cita solidària que des del 1992 agrupa els catalans i les catalanes al voltant d’una causa col·lectiva. Enguany La Marató estarà dedicada a les malalties minoritàries, i arrencarà a les 8h, a Catalunya Ràdio, i a les 9.30h, a TV3.

Ja fa anys que La Marató és més que una emissió televisiva solidària, i són moltes les entitats, institucions i clubs esportius del país que s’hi sumen amb diverses activitats per poder-hi col·laborar. I el Futbol Club Martinenc no en serà una excepció.

Així, s’han activat les següents iniciatives de cara a La Marató:

  • Promoció especial matrícula solidària. L’import de les altes al CEM Guinardó la setmana del 9 al 15 de desembre serà destinat íntegrament a La Marató. Cal recordar, ja que tractem les noves altes, que la gent del Club pot matricular-se amb els avantatges de la Quota Martinenc. Altes a la recepció del CEM.
  • Urna solidària. També a la recepció del CEM Guinardó tindreu disponible una urna per a que els socis i sòcies del CEM i del Club puguin fer el donatiu que creguin convenient.
  • Activitat de cycling especial. El divendres anterior a La Marató, el 13 de desembre, es faran quatre sessions especials de cycling dedicades a La Marató. Seran cinc sessions de 55 minuts de durada, a les hores en punt des de les 17h fins a les 21h. A la primera sessió (17h) hi participaran jugadors i jugadores del Club. Per a les altres quatre sessions, estan obertes a qualsevol abonat o abonada del CEM Guinardó, soci o sòcia del Martinenc, jugadors i jugadores del Club, pares i mares… tot i que cal fer reserva prèvia, en la qual queda guardada una bicicleta i mitjançant la qual es farà un donatiu econòmic.

Més enllà d’aquestes activitats, i especialment el mateix diumenge 15 de desembre, recordeu per a La Marató s’activarà el clàssic teléfon per als donatius, el 900 21 50 50. Al web de La Marató, a més, es repassen les diferents vies mitjançant les quals es pot aportar la quantitat que es desitgi.

El diumenge 15 de desembre serà un dia de molta activitat al Guinardó. El dia de La Marató coincidirà, al matí, amb l’Assemblea General Ordinària (a les 9h, en primera convocatòria i 9.30h, en segona) i amb el partit de lliga que enfrontarà el primer equip masculí de futbol dels vermells amb la Montañesa, líder del grup 2 de Primera Catalana. Un duel barceloní de nivell per completar un dia gran de solidaritat i esport.

El 15 de desembre, Som Marató,

#SomMartinenc

 


Back To Top