El Martinenc, amb el Dia sense cotxes | FC Martinenc
skip to Main Content

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat (que se celebra des de dilluns 16 fins diumenge vinent, dia 22), l’Ajuntament de Barcelona i, en particular, el Guinardó, s’adhereixen a les propostes que tenen per objectiu millorar la qualitat de l’aire, recuperar l’espai públic i promoure la seguretat en la mobilitat a Barcelona.

Aquestes propostes i activitats es traslladen també a prop nostre amb les activitats que envolten Guinardó sense cotxes!, organitzat pel Casal Mas Guinardó amb la col·laboració del Grup de Treball de la Taula del Mas, de què forma part el Futbol Club Martinenc.

Hi ha tres activitats concretes previstes per a aquest divendres, 20 de setembre.

  • La rua. El CEM serà l’escenari, a les 18 hores, de l’inici de la rua del Dia sense cotxes, per a la qual es proposa venir a peu, amb bici, patí o patinet per avançar tranquil·lament fins al Mas Guinardó.
  • Guinardó sense cotxes. També a les 18h, a la plaça Salvador Riera, trobada per repensar un barri sense cotxes.
  • Orquestra de Percussió. Com a colofó de les dues activitats anteriors, la plaça Salvador Riera acollirà, a les 18.30h, un concert participatiu, en què els mitjans de transport proposats per a la rua (bicis, patins o patinets) seran protagonistes.

Les propostes del Guinardó sense cotxes

Plenament arrelats al barri, plenament arrelats a la ciutat, plenament immersos a totes aquelles propostes que fomentin millorar la nostra qualitat de vida. Sumeu-vos al Dia sense cotxes. Per a més informació consulteu el web del Casal Mas Guinardó.

#SomMartinenc


Back To Top