El Martinenc, a casa | Xènia Téllez | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al quarantè capítol ens explica el seu dia a dia confinada la Xènia Téllez, jugadora del Sènior B femení del Bàsquet Martinenc.

Com estàs passant el confinament?
La veritat és que bé, m’esperava que fos molt pitjor. Durant el dia sí que se’m fa una mica lent, potser, però quan em paro a pensar els dies que han passat, les setmanes passen molt ràpid. Hi ha molt temps per avorrir-nos, però tinc coses a fer i les vaig fent. Així que tampoc se’m fa pesat ni avorrit ni res.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Vaig acabar d’estudiar l’any passat, em quedaven les pràctiques per a aquest any, i les estava fent a Televisió Espanyola com a maquilladora, ja que em dedico a la caracterització i el maquilatge professional. Quan va començar el confinament portava la meitat de les pràctiques. Se m’ha interromput, clar, però m’han donat l’opció de poder-les continuar després.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Faig exercici de tant en tant, cada dos o tres dies, i vaig fent coses, sobretot tàbatas, que aquest any m’he aficionat.

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Sí, sobretot amb la gent amb qui sempre he tingut més contacte, ara encara més. Intentem tot l’equip mantenir el contacte, preguntar-nos un cop per setmana com estem, saber de les noies que es dediquen al sector sanitari, ens interessem molt per elles. Ens portem molt bé.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
La meva rutina, el veure’m amb els meus amics, amb la gent que considero ja la meva família, quatre dies a la setmana com a mínim estic amb ells, hi passo moltes hores. Arribar a casa i sentir-me cansada, suada, sentir-me també realitzada. Estic fent una cosa que m’agrada molt, el bàsquet, el gaudeixo molt i enyores una mica tot això. Suar, córrer, sortir contenta, estar amb les amigues i els amics, amb la família del Martinenc.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Faig moltes coses: faig reformes a casa, com em dedico al maquillatge, tinc una pàgina personal i hi poso contingut per omplir una mica el meu currículum, ajudo el meu pare, que és director d’una entitat esportiva, a crear contingut per als nens, dibuixo molt, m’agrada molt dibuixar. I jugo a la Play amb els amics, vídeotrucades… m’intento entretenir amb qualsevol cosa.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que queda poc, molta força i al tornar serem més forts i més grans. Això segur que ens va molt bé per enyorar-nos molt i quan ens veiem celebrar-ho fent una bona Coca-cola/cervesa/el que sigui!

#SomMartinenc


Back To Top