El Martinenc, a casa | Sorina i Roger Simona | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al vint-i-unè capítol ens expliquen el seu dia a dia confinats els germans Sorina i Roger Simona, plenament vinculats amb la secció de bàsquet del Club: la Sorina juga al Mini B i el Roger és entrenador de la secció.

Com esteu passant el confinament?
Estem intentant passar el confinament de la millor manera possible, amb totes les mesures necessàries, però intentant passar-lo com millor es pot.

Treballeu, teletreballeu? Estudieu? Com ho gestioneu?
Sí que se’ns han interromput una mica els estudis, però gràcies a les noves tecnologies podem mantenir-nos connectats i els professors ens poden anar enviant tasques als dos i anem fent telemàticament.

Quina rutina seguiu per no perdre la forma?
A part de jugar a bàsquet en un pati que tenim -ja que tenim la sort de disposar-ne, l’aprofitem!-, juguem a bàsquet i fem esport, en la mesura del possible, dins de casa.

Manteniu contacte amb els i les companyes de l’equip?
Sí, els dos mantenim el contacte amb els respectius equips, la Sorina amb el Mini femení i jo amb els cadets i els nanos de l’Escoleta. Intentem passar-los diferents activitats i reptes perquè també continuïn en contacte amb el bàsquet.

Què és el que més trobeu a faltar d’estar sense esport?
L’equip. Els i les membres d’un equip fan uns vincles molt forts i sí que és cert que es troba a faltar.

Heu dedicat temps a la cultura? Què esteu veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre esteu llegint?
El que fem a part de mirar vídeos, llegir, mirar pel·lícules, i formar-nos… doncs és jugar a bàsquet, a casa.

Quin missatge transmetríeu a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Tots junts ho aconseguirem, i un cop passi tot estarem contents de la nostra actuació. Cal recordar que la gent es quedi a casa i que segueixi les indicacions del departament de Salut.

#SomMartinenc


Back To Top