El Martinenc, a casa | Rafael López | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al quaranta-vuitè capítol ens explica el seu dia a dia confinat el Rafael López Pardo, memòria viva del Club, soci número u de l’entitat.

Com estàs passant el confinament?
Ho estic suportant prou bé. Millor del que hauria pensat si m’haguesin plantejat que tot això que estem patint podia arribar a ser realitat. Hem de mirar sempre endavant, amb il·lusió en el futur.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Tots tenim el nostre dia a dia. Que conforma el context de la normalitat particular de cadascú. Sí que trenca, però tot es fa amb el conveciment que col·laborem a favor de tots. Per ajudar en la part que ens correspon, a que tota aquesta situació passi al més aviat possible.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
M’agrada molt moure’m, caminar, no estar quiet. I ara em trobo dins de casa, voltant dins d’un circuit. Que jo dic que és semblant a allò que fan els hàmsters dins la seva gàbia. Caminen i corren dins de la roda. Però és fer exercici. En lloc del circuit pel carrer. Hi dedico cada matí un parell d’hores.

Mantens contacte amb els companys i les companyes de l’equip?
M’agrada sempre estar al corrent de les novetats del Club. Després de tants anys dins de la Junta Directiva és quelcom que porto de sempre. I internet és indispensable, és perfecte per tenir informació.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Jo mateix penso, i veig com de ràpid passa el temps, i ja va cap a deu anys que vaig plegar de treballar i també de directiu. I la veritat és que per més temps que passi, es troba en molts moments a faltar aquella bona marxa que és el nostre ben estimat Club en el seu dia a dia.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
M’agrada molt llegir. Ara acabo de tornar a llegir ‘La barraca‘, de Blasco Ibáñez. També escoltar música. I una part del temps, a la tele: sèries, tornar a veure pel·lícules antigues. Que la majoria et deixen decebut, però hi ha temps per a tot.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Desitjo a la gran familia del Martinenc salut i treball. I que aviat ens poguem retrobar al nostre ben estimat Club. Que les activitats esportives tornin a posar-se en funcionament. I poguem ben aviat tornar a gaudir d’aquell engranatge quasi perfecte que fa funcionar cada activitat esportiva, cada equip. Cada grup. Una forta abraçada a tots.

#SomMartinenc

Back To Top