El Martinenc, a casa | Paula de Rull | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al quaranta-quatrè capítol ens explica el seu dia a dia confinada la Paula de Rull, jugadora del primer equip Femení de futbol. De Rull ha participat en tots els partits, 21, de lliga d’aquesta temporada, en què l’equip ha acabat líder del grup 2 de Primera Catalana, amb 11 punts de coixí sobre el segon en el moment de l’aturada.

Com estàs passant el confinament?
Bé, no em puc queixar. Visc al mateix edifici que la meva família i sempre hem estat molt units, així que aquests dies fem pinya. Al principi costava més acceptar la situació, perquè compares la gestió del govern espanyol amb la d’altres països i és desesperant, però la clau és no resignar-se i entendre que això és el que hi ha.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Estic teletreballant. Treballo al departament finances d’una multinacional, així que totes les tasques les puc fer des de casa. De fet, una de les millors coses del confinament és el teletreball, tant de bo pogués seguir treballant des de casa un o dos dies per setmana quan la situació torni a la normalitat.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
“M’entreno”, entre cometes, cada dia excepte el diumenge. A més, els dimarts i els dijous totes les jugadores de l’equip fem una sessió virtual dirigida la preparadora física, la Sofía. Crec que és una bona manera de trencar la rutina una mica i mantenir el contacte amb totes les companyes i els entrenadors.

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Sí, clar, a més del grup de WhatsApp que compartim, i de les sessions dels dimarts i els dijous, parlo per diverses xarxes socials, o via vídeotrucades, amb algunes companyes.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
A més de jugar a futbol en sí, trobo a faltar la part social. A moltes companyes les considero amigues, ja que som un equip amb molta cohesió, i per això es fa el doble de dur, ja que renuncies a la part esportiva i a la social que t’aporta.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Sí, diàriament, sobretot sèries. Aquests dies he vist, o estic veient, ‘Killing Eve‘, ‘La casa de papel‘, ‘Cómo defender a un asesino‘ i ‘Anatomía de Grey‘. I he d’admetre que he vist totes les pel·lícules de la saga Harry Potter, un altre cop. Pel que fa als llibres, estic a punt d’acabar ‘1984‘, de George Orwell.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Paciència i ànims en aquesta fase final. A mi m’ajuda pensar que cada cop queda menys per poder-nos veure i així celebrar el títol no oficial de lliga. La Federació encara no ha decidit res però sé que totes nosaltres ens sentim campiones i estem molt contentes de la temporada que hem fet.

#SomMartinenc


Back To Top