El Martinenc, a casa | Noe Barbeta | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al trenta-dosè capítol ens explica el seu dia a dia confinada la Noe Barbeta, jugadora del primer equip femení de futbol del Club, que estava fent una temporada espectacular, líder amb 11 punts més que el segon classificat al grup 2 de la Primera Catalana. Barbeta ha jugat 15 partits i ha marcat un gol aquest curs.

Com estàs passant el confinament?
A casa, amb els meus pares. Intento fer que els dies siguin productius, amb algun dia de més descans.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Tinc sort que vaig acabar els estudis al gener, ara aprofito per formar-me online amb diferents cursos.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Intento fer esport cada dia, ara hi ha molts entrenadors personals que pengen classes. M’agrada fer body combat, i a part la fisioterapeuta de l’equip ens va enviar una rutina que intento seguir.

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Sí, tenim un grup de WhatsApp per on parlem molts dies, i ara els dimarts i dijous fem entrenaments per videoconferència.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Sobretot, el fet de competir, els nervis perquè arribi el cap de setmana i jugar, però sobretot les companyes, perquè hem format un molt bon grup i la temporada anava sobre rodes.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Sí, vaig acabar fa poc un llibre, ‘El día que el cielo se caiga‘, i també aprofito per esprèmer Netflix i Movistar+, veig sèries com ‘The blacklist‘ o ‘Cómo defender un asesino‘.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que segueixin a casa, que tot i que s’està fent molt dur en breu tornarem a ser al carrer amb els amics i gaudint del futbol. Molts ànims!

#SomMartinenc


Back To Top