El Martinenc, a casa | Mireia Parra | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, obrim al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al quart capítol ens explica el seu dia a dia confinada la Mireia Parra, jugadora del FEM15 d’hoquei patins del Club.

Com estàs passant el confinament?
L’estic passant bastant bé, va ser una mica estrany els primers dies, però ja m’hi he acostumat i tot i tenir ganes de sortir, no estic tan malament a casa per ara, veurem com estaré més endavant.

T’han interromput els estudis? Com ho gestiones?
Estudio, ens posen deures a través del web de l’escola, i cada dia, als matins, vaig fent els exercicis que ens van posant, al ritme suficient com per anar-los tenint fets quan ens en posen de nou.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
M’entrenava molts dies i aquesta aturada sobtada ha provocat que per no perdre la forma agafi una rutina d’exercicis, cada tarda, a través de tutorials de YouTube. Els primers dies -abans del confinament- vaig sortir a córrer a les tardes. Ara, a casa, també corro una mica i faig els exercicis pel jardí de casa.

Mantens contacte amb alguna companya de l’equip?
Sí, fins i tot més del que teníem durant la temporada. Cada dia fem vídeotrucada entre unes quantes de l’equip i a les tardes, amb tot l’equip, entrenador inclòs, parlem pel grup en comú de WhatsApp, ens dividim en dos grups i fem jocs ‘online’, habitualment el parxís.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Sobretot aquells moments en què, quan estàs estressada, el fet d’estar amb els comapnys i companyes, poder estar distreta fent esport, que a mi m’agrada molt l’esport, m’he especialitzat en l’hoquei sobre patins, i és una forma de distreure’m i passar-m’ho bé amb els amics de l’hoquei.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
A mi no m’agrada llegir, així que entre les vídeotrucades i l’esport he anat mirant sèries i pel·lícules.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Vull enviar totes les meves forces cap a tota la gent que està lluitant contra el coronavirus. Tinguem clar que tot això passarà, cal seguir les consignes dels metges, no sortir de casa, que és molt important, ja que és perillós.

#SomMartinenc


Back To Top