El Martinenc, a casa | Marc Ahufinger | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, obrim al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al primer capítol ens explica el seu dia a dia confinat en Marc Ahufinger, jugador del primer equip de futbol, central que ha disputat fins ara 21 partits oficials aquest curs (el primer que viu al Martinenc), en què ha marcat 4 gols.

Com estàs passant el confinament?
La veritat és que es fa dur, passar tants dies a casa, i estàs nerviós per la situació que s’està vivint. Però a la vegada estic un punt tranquil, perquè si tots fem cas de les recomanacions que se’ns fan tot anirà bé.

Treballes, teletreballes? Com ho gestiones?
Pel meu tipus de feina no puc ni anar a treballar ni fer teletreball, perquè és de cara al públic, presencial. Soc a casa esperant que això s’arregli per tornar-hi.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Intento fer una mica d’esport cada dia a través de les pautes que ens va marcar l’Enric, el preparador físic del primer equip. Anem parlant amb els companys i anem fent exercicis i és com millor es porta, per aclarir una mica la ment, fer esport sempre va bé.

Mantens contacte amb algun company de l’equip?
Amb gairebé tots, perquè tenim un grup de whatsapp, tant amb el míster com també els jugadors. En els dos anem parlant cada dia, ens preguntem com estem, fent alguna broma… per no perdre el contacte i perquè quan torni la competició i els entrenaments continuem estant com fins ara.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
El que més enyoro, a part de practicar esport a l’aire lliure, que a tots ens agrada, és, en el nostre cas, un equip de futbol, la unió del grup, estar amb els companys, el dia a dia, la rutina que teníem, estar quatre dies a la setmana junts… i ara et trobes fent esport sol. Però vaja, és el que requereix la situació actual.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Sí, la veritat és que com que tinc pràcticament 12 hores lliures, acabes llegint algun llibre, en el meu cas de temàtica futbolística i de rendiment personal, veig alguna pel·lícula a les nits… si no, acabes tornant-te boig.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Molta paciència, que facin cas a les recomanacions i que es quedin a casa. Quan tot això se solucioni tornarem molt més forts i, com a jugador del primer equip, tornarem amb les mateixes ganes i la mateixa actitud per continuar amb la ratxa que portàvem aquest 2020. Intentarem que aquest curs que s’ha aturat per aquesta pandèmia, que és un desastre, s’acabi de la millor manera, que seria jugant una promoció d’ascens, que seria molt bonic.

#SomMartinenc


Back To Top